Tjoll

Hejhopphallå!

Lika kass uppdatering som vanligt, men det kommer eventuellt släppa någon gång, om inte kan det inte hjälpas, känns inte som hyperprio direkt.

Denna gång har jag dock fått en hel del gjort sedan sist. Har äntligen ÄNTLIGEN börjat få redigt hemtrevligt här i lägenheten. Har alltid haft svårt att 'landa' någonstans, lite rotlös, rastlös och flytt en gång per år har varit standard. Till en början var det såklart superkul att fixa varenda liten detalj var gång, men det blir tröttsamt, inte värt det och har lixom bara packat upp det som behövs - när det behövs. Men nu, äntligen, har jag fått längan att bygga bo, fixa allt som varit halvgjort och verkligen bo in oss.

Byter långsamt ut alla kantiga Ikea-möbler, och tanken var ett helt vardagsrumsset i helgen, precis min smak som jag ramlat över. Nu sket det sig helt, då ingen hade möjlighet att hjälpa till med transporten. Hur bittert det än var är jag ändå tacksam, det gav mig sparken i arslet jag behövde för att rensa, dammtorka och snygga till de vi redan har. Dessutom hittade jag riktiga toppen idéer att piffa till dem som jag klickat hem. Lär väl dröja evigheter innan de droppar hem, men det lär vara värt väntan för jag är fullkomligt övertygad om att det kommer bli grymt när det väl är färdigställt.

Helt tomhänt blev jag dock inte i möbelväg denna vecka heller. Övertog denna pianolackade godbit och givetvis blev jag genast dyngkär i även denna piece. Kvarstår att avgöra om den ska få bli soffbord då måtten är perfekta och det vore lite roligare än kistplanen som, hur mycket jag än älskar det, känns lite gjort. Eller om den helt enkelt ska få vara en avlastningsyta som den 'ska'. jajja, får köra min standard; helt enkelt konka runt och se var den gör sig bäst, trots att denna är blytung!

Jajja, det var väl allt för denna gång, over and out!

RSS 2.0